(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ушбу мақолада халқаро темир йўл коридорларини ривожлантиришнинг иқтисодиёт ривожланишидаги аҳамияти ёритилган бўлиб, темир йўл коридорлари орқали юк ташувлари самарадорлигини аниқлашда мижозларнинг эхтиёжларини ҳисобга олган ҳолда,эгилувчан шароитга мослашган хизматлар ва фаолияти давомида харажатларни тежаш имконини берадиган механизмларни қўллаган ҳолда ёндошиш талаб этилиши таклиф этилган.