(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Maqolada mamlakat iqtisodiyotini rivojlanishida transport tarmog‘ining ahamiyati atroflicha yoritib berilgan. Shuningdek, transportning iqtisodiyotga ta’sir qiluvchi bir qancha omillari o‘rganilgan. Transport infratuzilmasini boshqarish va tashuvlarni amalga oshirish bo‘yicha xulosalar shakllantirilgan.