(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy ta’lim jarayonida pedagog shaxsiga qo‘yilayotgan talablar, pedagogik mahoratning asosiy tarkibiy qismlari, kasbiy kompetentlikni shakllantirish omillari va o‘qituvchining innovatsion faoliyati yoritilgan. Maqola pedagoglar uchun metodik tavsiyalar va amaliy yondashuvlarni o‘z ichiga oladi.