(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Tadqiqotga 2015 yildan 2021 yilgacha tekshiruv va davolanishdan o‘tgan ekstranodal shikastlanishlari bo‘lgan diffuz yirik B-hujayrali limfoma bilan kasallangan 81 nafar bemor kiritilgan. Ushbu kasallik shakli bilan og‘rigan bemorlarni olti yillik kuzatuv davomida o‘rganish natijasida, bir xil davolash usullariga qaramay, besh yillik omon qolish darajasi 60,5% ni tashkil etdi. 32 (39,5%) bemorda esa davolash jarayonida patologik jarayonning progressiyasi tufayli o‘lim holatlari kuzatildi.