(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Aziz Nesin – turk adabiyotining eng mashhur yozuvchisi hisoblanadi. Uning “Noyob mikrob” va “Bizda vrach bo‘la olasizmi?” hikoyalari jamiyatdagi adolatsizliklarni o‘ziga xos tarzda ko‘rsatadi. Ushbu maqolada Aziz Nesinning hikoyalaridagi ijtimoiy tanqid va jamiyatdagi muammolar tahlil qilinadi.