SUN’IY INTELLEKTNING TIBBIYOTDAGI QO‘LLANILISHI (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada sun’iy intellekt (SI) texnologiyalarining tibbiyotdagi qo‘llanilish imkoniyatlari, diagnostika jarayonlarini takomillashtirishdagi o‘rni, klinik qaror qabul qilishdagi roli hamda sog‘liqni saqlash tizimiga ta’siri tahlil qilinadi. AI radiologiya, onkologiya, farmatsevtika va telemeditsina yo‘nalishlaridagi amaliy misollar orqali yoritilgan.