TIBBIYOTDA ELEKTRON SOG‘LIQNI SAQLASH (E-HEALTH) TIZIMLARI (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada elektron sog‘liqni saqlash (E-Health) tizimlarining mohiyati, tuzilishi, afzalliklari va amaliy qo‘llanilish imkoniyatlari yoritilgan. EHR (Elektron tibbiy karta), telemeditsina, mobil sog‘liq monitoringi va ma’lumot xavfsizligi kabi asosiy bo‘limlar tahlil qilinadi. Zamonaviy raqamli texnologiyalar tibbiyot sifatini oshirishda tutgan o‘rni asoslab berilgan.