TIBBIY AXBOROT TIZIMLARIDA MA’LUMOT XAVFSIZLIGI (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada tibbiy axborot tizimlarida ma’lumot xavfsizligini ta’minlash masalalari, mavjud tahdidlar, himoyalash mexanizmlari va zamonaviy yondashuvlar tahlil qilinadi. Shifrlash, autentifikatsiya, zaxira nusxalash va tarmoq xavfsizligi kabi asosiy yo‘nalishlar ilmiy asosda yoritilgan.