IXTISOSLASHGA TA’LIM MUASSASALARI TUSHUNCHASI, MAQSAD, VAZIFALARI VA TA’LIM JARAYONI. (Ustozlar uchun, 2025)
maqolada hozirgi kunda ixtisoslashtirilgan ta‘lim muassasalaridagi ta’lim jarayoni va ularning faoliyati, ixtisoslashtirilgan ta’lim muassasalarida geografiya faning o‘qitish bo‘yicha munosabatlar bildirilgan.