NAIM KARIMOV TANQIDCHILIK FAOLIYATIDA TUTGAN OʻRNI VA ADABIYOTSHUNOSLIKKA QOʻSHGAN HISSASI. (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada adabiyotshunos olim, akademik Naim Karimovning ilm- fan va adabiyotshunoslik yoʻlidagi tadqiqotlari,  ilmiy va estetik qarashlari,  20-asr oʻzbek adabiyotshunosligiga va tanqidchilikka qoʻshgan hissasi, ijodining oʻziga xos jihatlari tahlil qilinadi.