IJTIMOIY MUAMMOLARNI HAL ETISHNING ZAMONAVIY PSIXOLOGIK USULLARI (Ustozlar uchun, 2025)
Maqolada hozirgi jamiyatdagi ijtimoiy muammolar — oilaviy nizolar, tajovuzkorlik, ijtimoiy tengsizlik hissi, yoshlar orasidagi motivatsiya pasayishi, internetga qaramlik, stress va emotsional zo‘riqishning kuchayishi kabi holatlarni bartaraf etishda qo‘llanilayotgan zamonaviy psixologik yondashuvlar tahlil qilinadi. Shuningdek, psixologik yordamning yangi modellari, interaktiv usullar va raqamli texnologiyalar asosida shakllangan amaliy metodlar keltiriladi.