SO‘FI OLLOYORNING "SABOT UL-OJIZIN" ASARI (Ustozlar uchun, 2025)
So‘fi Olloyorning “Sabot ul-ojizin” asari ma’naviy va axloqiy tarbiya masalalariga bag‘ishlangan. Asarda insonning sabr, poklik, adolat va mehr- muhabbat kabi fazilatlarini rivojlantirish yo‘llari, dindor va axloqiy hayotdagi muhim tamoyillar bayon etilgan.Olloyor o‘z asarida insonning ruhiy kamoloti, ichki iztirob va sinovlarga bardosh berish qobiliyatini shakllantirish masalalarini o‘rganadi. “Sabot ul-ojizin” asari o‘z davrining ma’naviy talablari va tarbiya masalalarini yoritish bilan birga, bugungi kunda ham axloqiy va tarbiyaviy maqsadlarda dolzarb ahamiyatga ega.