ENDOKRIN SESTEMA (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Endokrin sistema gistologik tuzilishi ,uning hujara darajasidagi xususiyatlari  va funksional ahamiyati yoritilgan .Endokrin bezlarning asosiy xususiyatlari  va ularning organizimda gomeostazni taminlashdagi o'rni tahlil qilinadi .