XALQ OG‘ZAKI IJODI VA YOZMA ADABIYOTIDA “YUSUF VA ZULAYHO” OBRAZLARI TALQINI (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada “Yusuf va Zulayho” syujeti xalq og‘zaki ijodi va yozma adabiyotdagi talqinlar asosida tahlil qilinadi. Obrazlarning shakllanishi, ma’naviy–axloqiy mazmuni hamda turli davr adabiy manbalaridagi badiiy o‘ziga xosliklar yoritiladi.