SHERMUHAMMAD MUNISNING “SHUARO” G‘AZALINING BADIIY-MA’NAVIY TAHLILI. (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada XIX asr Xorazm adabiy muhitining yetuk vakillaridan biri Shermuhammad Munisning “Shuaro” g‘azali badiiy jihatdan va ma’naviy mazmun nuqtayi nazaridan tahlil qilinadi. G‘azalda shoirning zamondosh shoirlarga bergan bahosi, san’atkorlik tamoyillari, adabiyotga bo‘lgan yuksak munosabati hamda g‘azaldagi tasviriy vositalar yoritib beriladi.