SHAYX MUSLIHIDDIN SA'DIY SHEROZIY BADIIY XAZINASI (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada fors-tojik adabiyoti va badiiy mahorat sohibi Sa'diy Sheroziy hayot yo'li , badiiy ijodiyati haqida fikr yuritilgan.Shuningdek, uning "Guliston" , " Bo'ston" asarlari tahlil qilingan va asarlardagi odob-axloq, insoniylik g'oyalari  misollar orqali yoritib berilgan.