TO‘G‘AY MURODNING “OTAMDAN QOLGAN DALALAR” ROMANI TAHLILI (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada romanning g‘oyaviy-badiiy talqini, asosiy obrazlari, o‘sha davrdagi tuzim  hamda To‘g‘ay Murodning mahorati tahlil qilinadi.