PSIXOLOGIK MANIPULYATSIYA : UNING MOHIYATI , BELGILARI VA UNDAN QANDAY HIMOYALANISH MUMKIN? (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur maqolada psixologik manipulyatsiya tushunchasi, uning asosiy turlari va belgilari, shuningdek, shaxsni manipulyatsiyadan himoya qilishning samarali usullari tahlil qilingan. Insonlararo munosabatlardagi yashirin psixologik ta’sir vositalari hayotiy misollar bilan yoritilgan va unga qarshi ruhiy barqarorlikni shakllantirish yo‘llari tavsiya qilingan.