TA’LIM VA TARBIYA JARAYONINI TASHKIL ETISH VA UNI SHAKLLANTIRISH (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur maqolada ta’lim va tarbiya jarayonining mazmuni, ularni samarali tashkil etish tamoyillari hamda o‘quvchi shaxsini har tomonlama rivojlantirishga qaratilgan metod va yondashuvlar yoritilgan. Shuningdek, oila, maktab va jamiyatning tarbiyadagi o‘zaro hamkorligi, pedagogning mahorati va o‘quv jarayonidagi innovatsion usullar haqida fikr yuritiladi.