ALISHER NAVOIYNING “ NAZM UL-JAVOHIR ” ASARIDAGI RUBOIYLAR TALQINI (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada Alisher Navoiyning “ Nazm ul-javohir ” asaridagi ruboiylarning mazmuni, axloqiy qarashlari va bayoni haqida so‘z yuritiladi.