SHERMUHAMMAD AVAZBIY OʻGʻLI MUNIS IJODIDAGI "MUNIS UL-USHSHOQ" ASARIDAGI QITʼA VA RUBOIYLAR TAHLILI. (Ustozlar uchun, 2025)
ushbu maqolada Shermuhammad Avazbiy oʻgʻli Munis oʻziga xos hayotiy izlanishlari, shoir ijodidagi Munis ul-ushshoq asarining oʻziga xos jihatlari ochib berilgan.