НАМАНГАН ШАҲРИ ДАҲАЛАРИ (Ustozlar uchun, 2025)
Тарихан Наманган шаҳри тўртта – Лаббайтоға, Дегрезлик, Чуқуркеча ва Сардоба даҳаларига бўлинган.Лаббайтоға даҳаси Соли Адашев номли кўчанинг бошидан охиригача, 40-сонли ўрта мактабдан бошланиб жанубдаги педагогика билим юртигача ва ғарбда Чорсу майдонидаги Мулла Қирғиз мадрасасидан, шарқда Мулла Бозор Охунд деган жойгача бўлган минтақани ўз ичига олади.Туман ҳудудидаги кўплаб жойлар тарихий шахслар, воқеалар ёки ижтимоий мансублиги муносабати билан ўз топонимикасига эга бўлган, жумладан, Мулло Бозор Охунд, Курашхона, Похолбосган, Қувурбоши, Еттитошли, Тегирмон, Қаландархоно ва ҳоказор.