ТАРИХДАН СЎЗЛОВЧИ ОБИДАЛАР (Ustozlar uchun, 2025)
Ушбу мақолада юртимиздаги бутун дунё ҳамжамиятини доимо қизиқтириб келган тарихий обидалар, қадимий ёдгорликлари, бой маданий мероси ва  яна  маданий мерос обьектларини сақлашга нечоғлик эътибор қаратилаётганлиги ҳақида маълумот берилади.