АБУ АЛИ ИБН СИНОНИНГ ТАБОБАТ РИВОЖИГА ҚЎШГАН ҲИССАСИ. (Ustozlar uchun, 2025)
Ушбу мақола Ўрта Осиёлик буюк аллома Абу Али Ибн Синонинг тиббиётнинг замири бўлган  табобатнинг ривожига қўшган ҳиссаси ва унинг оламшумул асарлари хакида сўз боради. Ушбу оламшумул асарларни яратишда тиб сохасида ўз замонасида ёзилган илмий китоблардаги маълумотларни жамлаб уларни таснифлаб толиблар учун қулай этиб ёзилган асарлари хақида гапирилади.