PAXTANI TOZALASH JARAYONIDA TOLA SIFATIGA QOZIQCHALI BARABANLARNING TA’SIRI (Ustozlar uchun, 2025)
Maqolada paxta xom ashyosini tozalash holatining tahlili berilgan. Tajribalar natijasida paxtani tozalash jarayonida ishlatilayotgan tozalash texnologik jarayoni  va paxta xom ashyosini tozalashda qoziqchali barabanlarning tola sifatiga ta’siri о‘rganilgan.