“YUSUF VA ZULAYHO” TURKUMIDAGI DOSTONLARNING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI (Ustozlar uchun, 2025)
Maqolada 150 dan ortiq namunasi mavjud bo‘lgan “Yusuf va Zulayho” dostonining diniy manbalarda qanday shakllarda uchrashi, ijodkorlar tomonidan qanday variantlarda yoritilgani haqida so‘z boradi.