BOSHLANG‘ICH SINF O‘QITUVCHILARIDA KASBIY DEFORMATSIYANI NAMOYON BO‘LISHINING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI. (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada kasbiy deformatsiyaning sabablari va uning bartaraf etish haqida fikr yuritiladi. Kasbiy deformatsiyani kamaytirish va professional rivojlanishni qo‘llab-quvvatlash uchun o‘z-o‘zini boshqarish hamdapsixologik yordam mexanizmlarini kuchaytirish zarurligi bo‘yicha umumiy ma’lumotlar yoritib berilgan.