HUVAYDONING “ROHATI DIL” DOSTONI VA UNING BADIIY, GʻOYAVIY XUSUSIYATLARI (Ustozlar uchun, 2025)
Maqolada Xoʻjanazar Huvaydoning “Rohati dil” dostonidagi badiiy-gʻoyaviy xususiyatlar, yozilish maqsadi va  tarbiyaviy ahamiyati haqida bayon qilinadi.