QANDLI DIABETNING KELIB CHIQISH SABABLARI VA UNI DAVOLASH. (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada qandli diabet kasalligi xaqida, qandli diabet kasalligi bilan og’rigan bemorlarda xavf omillari, qandli diabet turlari va diagnostikasi haqida keng yoritilgan.