IKKI OʻLCHOVLI INTEGRALLAR, HISOBLASH OʻZGARUVCHILARNI ALMASHTIRISH, QUTB KOORDINATALAR SISTEMASIDA HISOBLASH, TADBIQLARI. (Ustozlar uchun, 2025)
Maqolada ikki o‘lchovli integrallarning nazariy asoslari, hisoblashda o‘zgaruvchilarni almashtirish usuli va qutb koordinatalarida integral hisoblashning afzalliklari yoritiladi. Shuningdek, metodlarning amaliy masalalarni yechishda qo‘llanilishi tahlil qilinadi.