CHIZIQLI ALMASHTIRISHNING JORDAN NORMAL SHAKLI (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqola Jordan normal shaklining chiziqli algebrada markaziy oʻrin tutuvchi tushuncha ekanligini ta'kidlaydi, chunki u har qanday matritsani eng sodda (kanonik) koʻrinishga keltirish imkonini beradi. Bu esa chiziqli almashtirishlarning tuzilishini toʻliq tahlil qilish imkonini beradi.