WEB SAHIFALARINI YARATISH VOSITALARI (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada web–sahifalarni yaratish vositalari, ularning funksional imkoniyatlari va zamonaviy veb–dizayn jarayonidagi o‘rni yoritiladi. HTML, CSS va JavaScript texnologiyalarining o‘zaro integratsiyasi, shuningdek, turli dasturiy muhitlar va frameworklarning web-loyihalash jarayonini tezlashtirishdagi roli tahlil qilinadi. Zamonaviy veb-interfeyslar yaratishda responsiv dizayn, komponentlar asosidagi yondashuv va avtomatlashtirilgan vositalarning afzalliklari ko‘rsatib beriladi. Tadqiqot natijalari web–sahifa yaratish jarayonining texnik va metodik jihatlarini chuqur anglashga xizmat qiladi.