BOSHLANG'ICH SINFLARDA MATEMATIKA O'QITISH METODIKASI (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada boshlang'ich sinflarda matematika o'qitish metodikasi va ta'lim texnologiyalari, fanlar bilan bog'liqligi, o'qitish samaradorligini oshirish bo'yicha fikrlar keltirilgan.