ILMIY IZLANISHLARDA INTERVYU METODI VA UNI O’TKAZISH METODOLOGIYASI (Ustozlar uchun, 2025)
Maqola ilmiy izlanishlarda intervyu metodining nazariy asoslari, uning amaliy qo’llanishi, intervyu jarayonining bosqichlari, savollarni shakllantirish talablari, ma’lumotlarni qayta ishlash va tahlil qilish texnologiyalari keng ko’lamda yoritilgan. Intervyu metodi sifatli tadqiqotlarda ma’lumot to’plashning eng samarali usullaridan biri bo’lib, u respondentlarning fikrlari, motivatsiyasi,hissiyotlari va shaxsiy tajribalarini tushunish imkonini beradi.