BOSHLANG'İCH TA'LİMDA İNTERFAOL USULLARNİ QO'LLASHNİNG METODİK ASOSLARİNİ İSHLAB CHİQİSH (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu tezisda boshlang‘ich ta’lim jarayonida interfaol usullardan foydalanishning metodik asoslari, ularning o‘quvchilar bilim faolligini oshirishdagi o‘rni hamda o‘qituvchining pedagogik mahoratini rivojlantirishdagi ahamiyati yoritiladi. Interfaol metodlarning samaradorligini ta’minlash uchun o‘quv jarayonini rejalashtirish, mos metodlarni tanlash va baholash mezonlarini ishlab chiqish bo‘yicha takliflar beriladi.