EKO-MOLIYALASHTIRISH: YASHIL SOLIQLARNING BIZNES VA ATROF-MUHITGA TA’SIRINI OCHIB BERISH (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu tadqiqot yashil soliqlarning biznes xulq-atvori va atrof-muhitga ko‘p qirrali ta’sirini o‘rganadi hamda iqtisodiy faoliyat va ekologik barqarorlik o‘rtasidagi dinamik o‘zaro bog‘liqlikni tahlil qiladi. Atrof-muhit iqtisodiyoti, barqarorlik va karbon narxlash bo‘yicha asosiy ilmiy manbalarni qamrab olgan keng qamrovli adabiyot sharhiga tayangan holda tadqiqot miqdoriy tahlillar, holat tadqiqotlari va sifatli intervyularni birlashtirgan metodologiyani qo‘llaydi.