INKLYUZIV TA'LIM MUHITIDA TA'LIM OLUVCHI AUTIZM SPEKTRI BUZILGAN BOLALARNING HUSUSIYATLARI. (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada inklyuziv ta'lim muhitida ta'lim oluvchi  autizm sindromli bolalarni o‘rganish,  ularning o’ziga hos hususiyatlari haqida soʻz yuritilgan. Shu bilan birga autizm sindromli bolalarni tekshirish usullari va bunday bolalarni to‘liq  pedagogik-psixologik o‘rganishni eng maqbul bosqichlari  haqida tavsiyalar berilgan.