“JAMIYAT VA JAMOAT XIZMATI” (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada jamiyat va jamoat xizmatining ahamiyati, vazifalari va uning rivojlanish yo‘llari tahlil qilinadi. Jamoat xizmati tushunchasi davlat va nodavlat tashkilotlari orqali aholiga ijtimoiy, iqtisodiy, madaniy va huquqiy ko‘mak ko‘rsatish faoliyati sifatida talqin qilinadi. Maqolada jamoat xizmatining asosiy maqsadi — jamiyat farovonligini oshirish, odamlar ehtiyojlarini qondirish va ijtimoiy barqarorlikni ta’minlash ekanligi ko‘rsatib o‘tiladi.