“MARKETING MATNLARI VA VEB-SAYT LOKALIZATSIYASI” (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqola marketing matnlari va veb-sayt lokalizatsiyasining ahamiyati, asosiy printsiplari va zamonaviy biznesdagi roli haqida so‘z yuritadi. Marketing matnlari kompaniyaning mahsulot va xizmatlarini taqdim etish, mijozlarni jalb qilish va brend imidjini shakllantirish uchun muhim vosita hisoblanadi. Shu bilan birga, veb-sayt lokalizatsiyasi global auditoriyaga moslashish, turli tillarda va madaniyatlarda foydalanuvchilar bilan samarali muloqot qilish imkonini beradi.