MASOFADAN O’QTISHINING DASTURI VA TEXNIK VOSITALARI (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada masofaviy ta’lim ahamyati , shakillari va turlari berilgan . Ta’lim jarayonida masofaviy ta’limni qo’llash samarali tashkil etishga xizmat qiluvchi dasturiy ta’minot va texnik vositalarning o’rni tahlil etiladi . Zamonaviy raqamli texnologiyalar asosida o’quv jarayonini optimallashtrish bo’yicha takliflar ishlab chiqiladi.