MALAYZIYA TA’LIM TIZIMI (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada Malayziya ta’lim tiziming shakillanishi , tuzulishi va rivojlanishi strategiyalari tahlil qilinadi . Unda mamlakatning maktabgacha , umumiy o’rta , texnik -kasbiy va oliy ta’lim bosqichlari bo’yicha qo’llanilayotgan davlat siyosati , o’quv dasturlarining modernizatsiya jarayonlarni hamda raqamli ta’limni joriy etish bo’yicha amalga oshirilayotgan islohatlar keng yoritilgan . Ta’lim sifatini oshrishga qaratilgan milliy dasturlar , raqamli ta’limni joriy etish jarayonlari hamda ko’p millatli jamyat sharoitida ta’lim samaradorligini tahlil qiladi