PANDA KUTUBXONASI VA UNING QOʻLLANILISHI (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada Panda kutubxonasi va uning dasturiy taqdimotlarda qo‘llanilishi haqida ilmiy tahlil berilgan Kutubxonaning maqsadi va imkoniyatlari, ma'lumotlar bilan ishlashdagi samaradorligi, real loyihalarda qo‘llanilish usullari yoritilgan Shuningdek kutubxona yordamida ma'lumotlarni tozalash, transformatsiya qilish va vizualizatsiya qilish jarayonlari batafsil ko‘rib chiqilgan Maqola ilmiy tadqiqotlar va amaliy misollar asosida tuzilgan