TENSORFLOW FREYMVORKI: O'RNATISH VA ASOSIY FUNKSIYALAR (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada TensorFlow freymvorkining zamonaviy sun’iy intellekt tizimlaridagi o‘rni, uni kompyuterga o‘rnatish bosqichlari hamda amaliyotda eng ko‘p ishlatiladigan asosiy funksiyalari yoritildi. Maqolada TensorFlow bilan ishlashning oddiy va tushunarli jarayonlari bosqichma-bosqich bayon qilindi. Shuningdek, neyron tarmoqlarni yaratish, modelni o‘qitish va natijalarni baholashda qo‘llaniladigan funksiyalar haqida sodda misollar orqali tushuncha berildi. Material talaba uchun qulay tarzda yozilgan bo‘lib, TensorFlow’dan mustaqil foydalanishni boshlashga yordam beradigan asosiy ma’lumotlarni o‘z ichiga oladi.