BADIIY ASARDA MAVZU VA G'OYAGA XOS XUSUSIYATLAR (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada badiiy asarning muhim unsurlaridan bo’lgan mavzu va g’oya haqida so’z borgan. Mavzu va g’oyaning farqi, asarda nima uchun kerakligi, ularning turlari haqida ham ma’lumot berilgan.