MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA IJODIY QOBILIYATLARNI RIVOJLANTIRISHDA MTTNING OILA BILAN HAMKORLIGI (Ustozlar uchun, 2025)
Maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarda ijodiy qobiliyatlarni rivojlantirishda MTT (Maktabgacha ta’lim tashkiloti) ning oila bilan hamkorligining o‘rni va ahamiyati tahlil qilinadi. Oila va MTT o‘rtasidagi hamkorlik bolalarning ijodiy salohiyatini oshirishga qanday ta’sir ko‘rsatadi, qanday metod va yondashuvlar samarali ekanligi haqida gapiriladi va bolalarning ijodiy qobiliyatlarini rivojlantirishda oilaning o‘rni va ahamiyati haqida fikr yuritiladi.