RAQAMLI GRAFIKA ASOSLARI (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada raqamli grafikaning asosiy tushunchalari, uning turlari, amaliy qo‘llanmalar va zamonaviy texnologiyalardagi o‘rni haqida batafsil ma’lumot berilgan. Rastr va vektor grafikasi o‘rtasidagi farqlar, ularning ishlash tamoyillari, fayl formatlari hamda professional grafik dasturlar imkoniyatlari tahlil qilinadi. Shuningdek, raqamli grafikaning ta’lim, dizayn, reklama va multimedia sohalaridagi ahamiyati yoritiladi.