TA’LIM JARAYONIDA MULTIMEDIA (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqola ta’lim jarayonida multimedia texnologiyalarining ahamiyati va qo‘llanilishini o‘rganadi. Multimedia vositalari talabalarning bilim olish jarayonini interaktiv va samarali qiladi. Maqolada matn, rasm, audio, video va animatsiyalarni o‘quv jarayonida ishlatishning afzalliklari va misollariga to‘xtalib o‘tiladi.