2-,3-,4-SINFLARDA HUSNIXAT DARSLARI VA HUSNIXAT DAQIQALARINI TASHKIL ETISH (Ustozlar uchun, 2025)
ushbu maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilariga chiroyli ya’ni husnixat bilan yozish usul ,ko’nikma,tamoillarini o’rgatish daqiqalarini tashkil etish haqida to’xtalib o’tganman.