YOZUV VA HUSNIXAT DARSLARIDA YANGI PEDAGOGIK TEXNALOGIYALAR VA TA’LIMIY O’YINLARDAN FOYDALANISH (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilarining yozuv va husnixat darslarida yangi pedagogik texnalogiyalarni qo’llash va amaliy o’yinlardan samarali foydalanish usullarini yoritib o’tganman.