ZAMONAVIY PEDAGOGNING MAHORATINI RIVOJLANTIRISH YO‘LLARI (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy pedagoglarning kasbiy mahoratini rivojlantirishning dolzarb masalalari, ularning innovatsion ta’lim jarayonidagi o‘rni, shaxsiy va kasbiy kompetensiyalarni shakllantirish yo‘llari haqida so‘z yuritiladi. Pedagogik faoliyatda kasbiy yondashuv, kommunikativ mahorat, psixologik tayyorgarlik, refleksiya va zamonaviy texnologiyalardan samarali foydalanishning ahamiyati yoritilgan.